Procesele, procedurile și sistemele formează coloana vertebrală pentru orice afacere care vrea să crească rapid și mai ales să rămână stabilă. 

În programele “Nu Scala Haosul”, vom vorbi despre diferența dintre cele trei și te voi învăța cum să creezi un mediu predictibil pentru echipă și să îți faci astfel timp să lucrezi la fluxul de valoare și la obiectivele de creștere ale business-ului.

Sistematizarea operaționalului înseamnă stabilirea rolurilor și responsabilităților, maparea proceselor, documentarea procedurilor și regulilor din companie, și apoi crearea unui proces de semnalizare a problemelor din operațional care să determine acțiuni de "alimentare" a sistemului.

Vezi programele

Etapele fiecarui program

1. Maparea activității curente 

Acesta parte te ajuta să clarifici fluxurile actuale și să observi unde exista blocaje sau ce roluri ai nevoie în echipă pentru a livra rezultatele de care ai nevoie. De asemenea, identificăm responsabilitățile oamenilor din echipa și le introducem KPI care să măsoare aceste rezultate. 

Vei învață cum să identifici procesele critice și să separi rezultatele în funcție de rol și/sau echipă. Vei învăța să sistematizezi ceea ce faci deja bine, astfel încât să faci loc planurilor de creștere și cucerire a unor noi teritorii.

2. Documentarea proceselor și procedurilor

În această etapă creăm dashboard-ul fiecarui proces critic. Documentăm procese prin diagrame clare și scriem proceduri și reguli care să aducă predictibilitate fiecărui om din echipa. 

Vei învăța să faci diagrame de proces, proceduri și reguli ca să creezi un context clar pentru oamenii din echipele pe care le conduci. Vom lucra împreuna cu ei la construirea Sistemului și vor învăța cum să documenteze ceea ce fac deja. Aducem îmbunătățiri și automatizări acolo unde este cazul. 

3. “Alimentarea” Sistemului

Afacerea ta este un mecanism care se schimbă continuu. Așadar, este necesară actualizarea continuă a modificărilor. 

Veți primi instrumente și bune practici care să vă ajute. Această etapă este o sarcină ușoară deoarece rezultatele reale pozitive ale Managementului prin Sistem motivează. Fiecare membru al echipei își poate îndeplini responsabilitățile și poate livra rezultatele pentru care a venit în echipă.

Ce beneficii te asteapta ?

Înțelegi de ce sistemul

îți aduce creativitate, libertate și nu te îngrădește. Ob​ții predictibilitate legat​ă de resursele de care ai nevoie, c​ât dureaza execuția și cât te costă livrabilele pe care le vei folosi în fiecare proces.

Întrerupi firul senzațiilor

de "nu știm ce avem de făcut, dar de venit la birou venim toți; ceva facem... dar nu ne este clar ce sau cu ce scop." Iar asta te scutește de presiunea că tu trebuie să dai de lucru echipei.

Găsești modalități noi

să explici echipei lucruri pe care îți era greu să le punctezi, mai ales despre CUM trebuie să facem una și alta. Iar asta îți schimbă legătura cu echipa și le aduce lor senzația că știi ce vorbești și pot să creadă în tine.

Simplifici munca

ta si a echipei tale pentru ca ai sisteme și proceduri complete și detaliate, iar astfel câștigi timp și energie ca să te focusezi pe ceea ce contează pentru tine.

Ce spun cei care au lucrat cu mine?

Lucrează cu mine fără nici un risc

Garanție 100% - Money Back

Garanția programelor mele este ca vei avea procesele de business sistematizate și vei avea un context predictibil pentru echipa ta care rulează operațiunile curente din companie. 

Dacă nu ai rezultate în următoarele 3 luni, poți să ceri banii înapoi din orice motiv, iar eu ți-i voi returna integral, fără întrebări suplimentare.

Care este investiția ta?

Modulele pe care le dezvolt durează în medie 3 luni și au întâlniri săptămânale. Însă, înainte să ne-apucăm de treabă, e nevoie de o ședință de clarificare a obiectivelor. Așadar, te invit să ne-auzim GRATUIT 15 minute. 

Dacă pot contribui la obiectivele tale, vom stabili ulterior cu ce modul e nevoie să începi. Fiecare modul are o taxă fixă de 500€/lună + un BONUS de performanță pentru îndeplinirea obiectivelor. 

SOLICITA Meeting 15 minute

Nu ai găsit răspunsul la întrebări?

Scrie-mi direct pe adresa de e-mail contact@madalinastefan.ro