Afacerea ta va excela în mai puțin de 6 luni.


În alte cuvinte, mecanismele pe care urmează să le definim împreună vor funcționa fără să fie supravegheate permanent de tine. 


Oamenii tăi vor lucra la obținerea rezultatelor setate și vor putea îmbunătăți permanent procesele pentru creșterea eficienței.

I​ată principalele etape din program:

 ​​Definirea Diagramei Macroproces

Lucrăm pe definirea Fluxului de Valoare, adică procesele cheie care trebuie realizate pentru a aduce valoare pentru clienți. Mapăm tot ceea ce există deja, iar odată izolate, expuse și înțelese, vom rafina și îmbunătăți aceste procese pe rând. 
Dacă va fi cazul, vom crea procese noi, de la zero. Vom elimina sistemele inutile. Vom documenta fiecare proces cu diagrame swimlane. Apoi, te ajut la integrarea proceselor cu sistemele tale digitale. (CRM, ERP, etc)

Gruparea proceselor prin Diagrame Swimlane

Vom face diagrame Swimlane pentru fiecare proces cheie din fluxul de valoare și, în final, vei avea un Dashboard cu toate procesele care aduc valoare în compania ta. De la procesul de introducere în sistem a produselor până la procesele de marketing.

Clarificarea rolului și a responsabilităților 

În această etapă grupăm activitățile din diagrama swimlane în fișe de rol. Le vom defini sub formă de responsabilități și standarde de execuție, și vom clarifica KPIs de evaluare. După ce clarificăm fiecare rol în cele mai mici detalii, putem preda fișa de rol colegilor din echipă. Frumusețea acestui pas este că îți va permite să vezi cât de încărcat este programul fiecărui coleg, și astfel să aloci 2-3 roluri unei singure persoane, sau să optimizezi și să reduci responsabilitățile altor persoane.

 ​Cum se desfășoară programul Sistematizare Operațional?

Kick Off Meeting (2h)

  • Clarific intr-o sesiune cu echipa ta metodologia de sistematizare (online sau offline)

Vrei să devin partenerul tău in procesul de sistematizare operațional?

Sunt antreprenor din anul 2000. În munca mea de zi cu zi lucrez cu antreprenori care au afaceri mici și mari, online sau offline, și modelez cunoștintele mele pe nevoile lor pentru sistematizarea proceselor din companiile lor. 

Aplic principii de business, ascult mult și formulez întrebări care scot din ceață idei vizionare și conturează sisteme și procese performante.  

Lucrează cu mine

Ce beneficii te așteaptă?

  • Obții predictibilitate legat de resursele de care ai nevoie, cat dureaza execuția și cât te costă livrabilele pe care le vei folosi în fiecare proces;
  • Întrerupi firul senzațiilor de "nu știm ce avem de făcut, dar de venit la birou venim toți; ceva facem... dar nu ne este clar ce sau cu ce scop." Iar asta te scutește de presiunea că tu trebuie să dai de lucru echipei;
  • Simplifici munca, a ta sau a echipei tale pentru că ai procese și proceduri complete și detaliate, iar astfel câștigi timp și energie ca să te focusezi pe proiecte si obiective care cresc compania
  • Vei reuși să privești procesele într-un mod mai simplu, fără să mai fie nevoie să le spargi pe departamente ca într-o companie multinațională, reușind astfel să vezi legătura directă între oameni și rezultate.

Ce pierzi dacă nu te înscrii?

  • Vei continua să acționezi ca un pompier de serviciu care stinge incedii, și nu ca un inginer de sistem în afacere
  • Nu vei reuși să ai o strategie de creștere a profitul firmei pe termen lung deoarece expertiza ta nu va fi transferată cu ușurință noilor colegi sau investitori
  • Nu vei aduci predictibilitate în echipă, vei continua să lucrezi în stres, și nu vei reuși să muți accentul de la task și sarcini la responsabilitate și rezultat;
  • Nu vei crea un context pentru oameni valoroși și nu vei avea  timp și energie să lucrezi la fluxul de valoare și la obiectivele de creștere.

Ce spun cei care au lucrat cu mine?

Programul este pentru tine dacă:

 ​Îți dorești să mapezi procesele de business, să definești roluri și responsabiltăți clare; 

 ​Vrei să obții claritate, pentru că ai scris procesele și știi cu adevărat cum functioneaza afacerea ta;

 ​​​​Vrei să duci afacerea la următorul nivel și să o faci să nu mai depindă de oameni, ci de sisteme; 

 ​​​Vrei să nu mai consumi timp ca antreprenor pentru gestionarea continuă a operațiunilor zilnice;

Lucrează cu noi fără nici un risc

Garanție 100% - Money Back

Garanția programului este ca vei mapa macroprocesul, vei putea face diagrame pentru fiecare proces, și vei înțelege cum să actualizezi continuu operaționalul, astfel încât să poți construi un context predictibil pentru echipa ta care rulează operațiunile curente din companie. 
Dacă nu ai rezultate în următoarele 3 luni după ce ne întâlnim, poți să ceri banii înapoi din orice motiv, iar eu ți-i voi returna integral, fără întrebări suplimentare.

Solicită KICK-OFF Meeting 30 minute

Încă nu te-ai hotărât?

Există 2 tipuri de oameni: cei care plătesc mentorat sau consultanță, clarifică rapid soluții adaptate business-ului lor, apoi trec la acțiune și construiesc un flux de valoare automatizat. Și mai sunt cei care învață în timp și din greșeli. 

Este super OK să fii în oricare dintre aceste categorii. 

Doar tu poți decide dacă merită să investești 1 lună și să ai rezultate aproape imediate sau merită să mai aștepți și să te lovești singur de probleme. 

Tu ce alegere faci?

Solicită KICK-OFF Meeting

Întrebări frecvente

Cum mă înscriu?

Programul durează între 3-6 luni, în funcție de nevoile companiei tale și are un sprint de 3 zile si apoi întâlniri săptămânale online. 

Însă, înainte să ne-apucăm de treabă, e nevoie de o sesiune de clarificare a nevoilor.
 
Așadar, te invit să programezi o sesiune GRATUITA de Jurnal Operațional. 

Cum plătesc?

Se achită lunar pe baza facturii emise la început de lună în urma încheierii unui contract de mentorat. 

Cum și când primesc acces la materiale?

Îmbinăm teoria cu practica. 

Sesiunile se vor desfășura offline sau online pe Zoom, și vei avea acces la materiale suplimentare/suport de lucru care rămân la tine. 

Nu ai găsit răspunsul la întrebări?

Scrie-mi direct pe adresa de e-mail madalinastefan@gmail.com