Ce conține programul de mentorat HRinedit?

Oamenii potriviți există, însă nici unul dintre ei nu poate funcționa la potențialul lor maxim în cadrul unei afaceri nesistematizate, fără roluri și responsabilități clare. Rezultatele vor apărea numai atunci când fiecare livrează acele rezultate pentru care a venit în echipă si preferabil, are responsabilități în aria lui de competențe și abilități unice. 

Modulul 1

 ​Setup roluri și responsabilități

În acest modul vei învăța să identifici nevoia de recrutare din companie, responsabilitățile și rolurile critice de care ai nevoie, task-urile și KPIs de urmărit, forma de contractare și oferta salarială.

Modulul 2

Anunț și promovare

În acest modul vei învăța cum să construiești o campanie de recrutare eficientă, fără să îți irosești bugetul, cum să scrii un anunț de recrutare cuprinzător care să atragă candidați calificați, cum comunici în social media pentru a-ți crea un branding de angajator unitar și de încredere și multe alte. 

Modulul 3

Selecția candidaților

În acest modul îți vei defini procesul de la aplicația candidaților până la primul interviu cu aceștia. Vei avea definit un model de avatar pentru candidatul ideal în funcție de rolurile definite anterior, vei învăța tehnici de citire al unui CV, vei primi un template pentru interviul telefonic, și vei avea definite clar întrebările de selecție și mesajele automate de refuz.

Modulul 4

Interviul de selecție și decizia de angajare

În acest modul vei parcurge toate etapele de la primul interviu până la ofertarea sau respingerea candidaților. Vei învăța tehnici de interviu prin întrebări, jocuri de rol, care sunt acele întrebări pe care trebuie neapărat să le adresezi și care nu, cum analizezi un candidat pe baza testului DISC și multe altele. 

Modulul 5

Contractare și calibrare

În acest modul afli cum faci oferta pentru un angajat nou, cum setezi corect așteptările, iar pentru candidații respinși, vei primi un model de email pentru respingere. Vom lucra tot aici, diagrama proceselor de HR și vei învăța să “desenezi” un proces care să te ajute ori de câte ori ai nevoie să repeți fiecare pas din proces.

Modulul 6

Onboarding și evaluare

Multe organizații au înțeles importanța unui program de onboarding. Adesea însă multe dintre ele au nevoie de o ghidare spre designul unor programe integrate. În acest modul înveți toți pașii din procesul de onboarding, cum poți automatiza etapa de induction și alte tips & tricks pentru o integrare cât mai ușoară în echipă a noului venit.

Vrei să lucrezi împreună cu mine și Ioana pentru sistematizarea proceselor de HR?

Sunt antreprenor din anul 2000. În munca mea de zi cu zi lucrez cu antreprenori care au afaceri mici și mari, online sau offline, și modelez cunoștintele mele pe nevoile lor pentru sistematizarea proceselor din companiile lor. Aplic fundamente de business, ascult mult și formulez întrebări care scot din ceață idei vizionare și conturează sisteme și procese performante.

Hai să lucrăm împreună

Ce beneficii te așteaptă?

 • Vei identifica cu usurinta pașii de urmat într-un proces de HR și vei putea delega părți din el
 • Vei înțelege procesele de HR și vei putea contracta corect servicii de intermediere recrutare pentru rolurile disponibile
 • Vei putea să definești corect KPI pentru fiecare responsabilitate
 • Vei ști cum să completezi fișa de rol și responsabilitățile pentru un rol din operațional
 • Vei ști cum să analizezi performanța oamenilor din organizație
 • Vei putea prioritiza sistematizarea unui rol critic și vei ști să aplici procesele în mod practic

Ce pierzi dacă nu te înscrii?

 • Vei căuta continuu oameni, dar nu vei fi mulțumit de rezultate și vei pierde resurse inutil
 • Nu vei știi cum să diferențiezi candidații cei mai buni de restul
 • Nu vei știi cum să transformi interviul într-un instrument de marketing
 • Nu vei avea acces la o paletă largă de instrumente și tehnici de selecție în funcție de trendurile pieței
 • Nu vei putea delega tehnicile de recrutare către managerii operaționali, iar tu nu te vei putea ocupa de scalarea companiei

Programul este pentru tine dacă:

 ​Ești antreprenor și îți dorești să ai un proces de recrutare bine pus la punct pentru fiecare rol din compania ta

 ​Îți dorești să delegi corect operațiunile zilnice astfel încât să poți lucra la creșterea companiei

 ​​Ai avut probleme în colaborarea cu agențiile de HR pentru că nu-ți era clar ce  să ceri

 ​Vrei să angajezi oameni în operațional, să sistematizezi rolurile și să poți scala compania

 ​ ​Atunci când faci o activitate în operațional, te întrebi CINE, nu CUM

 ​Compania pe care o administrezi se confruntă cu restricții privind bugetul pentru servicii de recrutare externe

Lucrează cu noi fără nici un risc

Garanție 100% - Money Back

Garanția programului este ca vei avea procesul de recrutare și selecție sistematizat și eficientizat, asemenea unui proces de vânzare care susține dezvoltarea afacerii tale. Dacă in timpul programului ti-ai dat seama ca informatiile prezentate nu te ajuta, poți să ceri banii înapoi din orice motiv, iar noi ți-i vom returna integral, fără întrebări suplimentare.

Solicită Meeting 15 minute

Încă nu te-ai hotărât?

Există 2 tipuri de oameni. Cei care plătesc mentorat sau consultanță, clarifică rapid soluții adaptate business-ului lor, apoi își definesc procesul de recrutare de la A la Z și reușesc să atragă cei mai potriviți oameni lângă ei. Apoi mai sunt cei care învață în timp și din greșeli. Este super OK să fii în oricare dintre aceste categorii. Doar tu poți decide dacă merită să investești 6 sesiuni de mentorat sau merită să mai aștepți și să te lovești singur de probleme și oameni nepotriviți. 

Tu ce alegere faci?

Solicită Meeting 15 minute

Întrebări frecvente

Cum mă înscriu?

Modulul are 6 sesiuni cu întâlniri săptămânale online. Începând cu 8 iunie, în fiecare zi de miercuri de la ora 16.00. EXTRA de la ora 15:00 voi lucra practic cu cei care doresc pe temele de lucru. 

Însă, înainte să ne-apucăm de treabă, e nevoie de o ședință de clarificare în care să înțeleg dacă programul este potrivit pentru tine. 

Așadar, te invit să ne-auzim GRATUIT 15 minute. Completează formularul și te contactez pentru detalii.

Cum plătesc?

Cele 2 luni conțin 6 sesiuni de curs + 1 sesiune de practica + 1 sesiune de evaluare  și costă 1500 € în total. 

Se achită integral în urma încheierii unui contract de mentorat. 

Cât durează să parcurg programul?

Programul HRinedit durează 2 luni si conține 6 sesiuni de curs  a câte 2h fiecare + 1 sesiune de practica + 1 sesiune de evaluare

Când și cum primesc acces la materiale?

Îmbinăm teoria cu practica. Sesiunile se vor desfășura  online. 

Pentru sesiunea de practica, in functie de interesul participantilor, putem organiza offline la sediul RightFIt in Str Vlad Judetul 52-54, Bucuresti, sector 3.

 Vei avea acces la materiale suplimentare/suport de lucru care rămân la tine.

Nu ai găsit răspunsul la întrebări?

Scrie-mi direct pe adresa de e-mail contact@madalinastefan.ro